Blog

instagram: next.shape

Ahogy ígértük, jöjjön egy könnyed, de mégis laktató vacsoratipp:

Saláta hozzávalók 2 személyre:

2 db paradicsom 
1 db avokádó
1 teáskanál citromlé
5 levél bazsalikom
1 db lila hagyma 
2 marék bébi spenót
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
majoránna ízlés szerint
1 teáskanál fehérborecet
2 evőkanál olívaolaj
1 csomag friss petrezselyem
40 dkg csirkemellfilé 
2 kanál mustár
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál chia mag

A húst alaposan megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Elkészítjük a pácot: A mustárt, majoránnát, egy kis sót, borsot összekeverünk egy kanál olívaolajjal és az összetört fokhagymával. A pácba beletesszük a hús szeleteket, és hagyjuk pihenni kicsit. 
Amíg a husi beszívja magába a pácot, elkészítjük a salátát. A paradicsomokat négybe vágjuk. Az avokádóhúst kiemeljük a héjból, majd szeletekre vágjuk, rögtön meglocsoljuk a citromlével.
A paradicsom-, az avokádószeleteket és a bébispenótot tányérra rendezzük. Megszórjuk a felvágott hagymával, egy kis chip maggal. Sózzuk, borsozzuk.
Meglocsoljuk az olajjal elkavart ecettel.

Frissen kisütjük a húst, szórunk rá friss petrezselymet. 
Jó étvágyat kívánunk hozzá. Vacsorára bármikor tökéletes választás. 🙂 #diet#salad#chickendinner#dinnertime#motivation#foodporn#mutimiteszel